maandag 24 november 2014

New stuff

Hey!

Inmiddels ben ik al verhuisd en ik ben lekker bezig geweest met inrichten. Toch wou ik een hele nieuwe start maken en ben op zoek gegaan naar leuke, nieuwe dingen voor in huis. En met al die kerst dingen in de winkels maakt het er soms niet makkelijk op, want ik ben echt gek op kerst spulletjes! Maar het voordeel hieraan is, is dat er veel rendier en eland dingetjes te koop zijn. En die dieren vind ik ook helemaal geweldig! Nu zag ik dat ze bij de Big Bazar veel van deze dingetjes te koop hebben. Maar om niet meteen te hard van stapel te lopen, heb ik maar 3 dingetjes hiervan gekocht. Mede omdat ik nog mijn oude spulletjes allemaal moet gaan uitzoeken.


Deze leuke vaasjes waren €1,95 per stuk. Hier hebben ze ook nog veel verschillende uitvoeringen van, wat kleiner nog en gewoon glas. Maar ook waxinelicht houders. Ik vind ze toch erg gaaf maar ik weet niet of ik er meer van koop, aangezien er winter edition op staat en dat zou raar lijken in de zomer ;)
 

Eigenlijk heb ik geen rood in mijn interieur, maar ik kon deze toch niet laten staan! Als je er een kaarsje in brandt, zie je echt de figuurtjes erdoor, leuk! Deze was geloof ik €0.95


Ja ik kan blij zijn als ik zulke leuke dingen vind. Morgen ga ik naar Duitsland, eens kijken wat voor leuke dingen ze daar allemaal nog hebben voor in huis. Want ik zoek nog nieuwe kussens voor op de bank, bloempotten, iets leuks voor aan de muur... Het is dat ik geen haast heb met inrichten, want ik heb sommige dingen alweer 10x veranderd, haha herkenbaar?

Groetjesss!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten