dinsdag 3 maart 2015

Ebay aankoopjes!

Hey!

Laatst had ik een blogpost geplaatst met mijn recente Ebay aankoopjes. En ondertussen is ook alles al aangekomen! Op 1 fout ding na dan: de muursticker, hebben ze mij een andere sticker geleverd, balen, want deze vind ik niet eens mooi. Gelukkig betaal ik via PayPall en kan ik het aankoop bedrag zo terug krijgen als er iets niet goed is.

Van de beschermfolie heb ik geen foto van, want we weten allemaal wel dat het gewoon doorzichtige dingetjes zijn. Maar bij deze mij andere aankoopjes:Super leuke usb stick! Meteen een mooie gelegenheid om er liedjes op te zetten voor in de auto :) En dan deze leuke boekenlegger. De ene kant is zilver kleurig en de andere kant is blauw van kleur. Ik ben er nu al wel voorzichtig mee want het materiaal is wel erg buigzaam!


Verder doet hij wat hij moet doen en de kat vind het kwastje die aan de buitenkant zit ook erg leuk om mee te spelen, haha. Laten we dat maar niet doen
En dan nog dit leuke telefoonhoesje:


Meteen maar in gebruik! Maar moet er nog wel even aan wennen dat wel, want het materiaal is wel wat stugger. 

En verder had ik nog graag de muursticker willen laten zien, maar helaas dat word hem niet. Maar verder ben ik blij met deze kleine aankoopjes! 

Groetjesss!


1 opmerking:

Joanne zei

Die usb stick is zo cute! :)

Een reactie posten