donderdag 12 maart 2015

Nieuwe Essence nagellak.

Hey!

Leuke actie bij de Kruitvat: 2 potjes nagellak van Essence voor maar €1,50! :) Actie is t/m 22 maart zag ik in de folder. Maar wel een beetje jammer dat er staat dat je kan kiezen uit 50 verschillende kleuren, terwijl er hooguit in de winkel plek is voor 30 potjes en dat er nog vrij weinig over was... Net als online. Maar goed, bij de 3e Kruitvat waar ik kwam (per toeval, ik was niet echt op zoek naar dé kleuren), heb ik 2 leuke kleuren uitgekozen! Let me show you!Deze 2 mooie kleurtjes zijn het geworden! Niet echt de kleuren die ik vaak op heb, maar iets nieuws kan altijd, toch :)


Dit leuke kleurtje maar meteen op gedaan! Met sparkle sand effect, zoals ze dat noemen. Erg leuk moet ik zeggen! Maar toen ik hem op had gedaan... Was ik er toch niet zo tevreden over. Terwijl ik deze ook al in een lichtere kleur heb en vaak gebruik. Beetje jammer, wie weet word het later wel iets ;)


Dusss....


Heb ik die andere kleur maar geprobeerd. Haha ja zo blijf je bezig, maar het is een leuke bezigheid, haha :) Als je deze 1x lakt, dan is de kleur iets meer roze. Voor echt de mooie kleur moet je even 2x lakken. Toch vind ik deze leuker dan de roze. Maar smaken verschillen.

Verder ga ik toch nog wel even kijken bij andere Kruitvat filialen voor misschien nog meer leuke kleurtjes. Toch een beetje kleur uitbreiden, haha. Want ik heb laatst alles uitgezocht en veel oude lakjes weg gegooid die niet meer mooi waren, een beetje uitgedroogd of bijna op. Maar de actie duurt nog een week, dus wie weet! :)

Groetjesss!


1 opmerking:

Joanne zei

Die rode is erg mooi!

Een reactie posten