woensdag 18 februari 2015

De start van onze bucket list

Hey! 

Zoals de titel het al zegt: Ik ben begonnen met een bucket list. Ik heb hier wel eens aan gedacht om dit te gaan maken, maar dacht er weer te veel over na dus kwam er steeds niks van. Maar nu heb ik een eerste item erop gezet: Het noorderlicht! Maar dan word het meteen een item voor onze bucket list: die van mij en mijn vriend!


Al jaren ben ik gefascineerd door het noorderlicht, sinds de film Brother Bear om eerlijk te zijn. Gisteren zag ik het trouwens ook nog in de film Frozen, zo mooi! En mijn vriend heb ik ondertussen ook met het noorderlicht besmet. Sinds kort kijk ik regelmatig op een website waar je het noorderlicht live kan zien via diverse webcams die elke minuut een beeld stuurt. Dus zit ik de hele avond op f5 refesh refresh refresh te kijken naar nieuwe mooie beelden! Via deze site. 


Die site heeft trouwens nog veel meer mooie mooie dingen om te zien, net als de afbeeldingen die ik aan deze blogpost heb toegevoegd. Ook staan er reizen naar het noorderlicht op de website, wat me ook echt nog altijd mooi lijkt! Om te onthouden dus :)


Verder is het noorderlicht niet altijd te zien, aan het einde van deze maand zou het noorderlicht nog maar enkel te zien zijn en tussen maart en september is het noorderlicht helemaal niet te zien. Dus geniet ik nog even van het laatste moment, want toen ik in November in Zweden was heb ikzelf helaas het noorderlicht niet kunnen zien omdat er steeds veel bewolking was. Dus blijf ik hopen om het ooit zelf eens te kunnen zien!Tot nu toe blijf ik nog even dromen van het noorderlicht, en hoop het ooit nog eens in het echt te zien!

Groetjesss!!


1 opmerking:

Floor zei

Oe! Ik wil het noorderlicht ook heel graag een keer zien lijkt me echt gaaf :)

Een reactie posten