donderdag 9 april 2015

Hema mint grow-bag

Hey!

Een tijdje terug kwam ik iets leuks bij de Hema: een mint grow-bag! Een zakje compleet met aarde en zaadjes waar je ín het zakje munt blaadjes kan laten groeien! Klonk erg leuk, dus meegenomen voor €2,50. 

Deze zaadjes heb ik geplant op 12 maart, al een tijdje terug dus. Je hoeft de zaadjes en de aarde niet in een pot te doen, maar inderdaad zoals de titel het al zegt: growing-bag, dus je laat het groeien in het zakje! Zoiets kende ik nog niet.



Aangezien ik dit een kleine maand geleden al gezaaid had, zou je dus verwachten dat er al een mooi plantje uit gegroeid zou zijn, maar nee! Er is nog steeds niks boven gekomen!



Nog erger, het zand begint al een beetje te schimmelen... niet fijn. Dus bij deze vraag ik om hulp, haha! Ik weet niet wat ik fout doe. Het krijgt water, niet te veel en niet te weinig. Staat op een warme plek maar niet midden in de zon. Doe ik iets fout of is het kweken van munt weer een raar en ingewikkeld iets? Tips zijn altijd welkom, dus ik hoor het graag!

Groetjesss!

1 opmerking:

Unknown zei

Ik zou het zo niet weten maar ik denk dat het een beetje een miskoop is als het niet werkt, Ik zou anders gewoon terug naar de hema gaan en daar om advies vragen als ik jouw was anders is het heel zonde natuurlijk :(

Een reactie posten