vrijdag 12 september 2014

Action kleurboek voor volwassenen

Hey!

Ik was al een poosje niet bij de Action geweest en ik las al op internet dat ze daar ook de kleurboeken voor volwassenen hebben. Alleen ging ik er vanuit dat ze allang weg waren, aangezien de populariteit, maar toch heb ik nog 2 kunnen scoren! En ik moet zeggen, dat het een leuke bezigheid is! Omdat ik het haken nog niet helemaal onder de knie heb. Maar deze 2 van de 4 edities heb ik meegenomen:


En in elk boek staan weer andere tekeningen. Toch wel weer een heel ander beeld dan een gewoon kleurboek. Mijn moeder moest er wel om lachen toen ik zei dat ik 2 kleurboeken had gekocht, haha!En ook heb ik alvast een beginnetje gemaakt. Het lijkt vrij simpel, maar toch probeer ik de kleuren een beetje passend te maken en met dit kleine stukje ben je zo een half uur verder. Erg leuke bezigheid, een aanrader dus!


Ik ga straks ook nog weer eventjes verder met deze bovenste kleurplaat verder kleuren, alleen moet ik de tijd niet vergeten, aangezien ik om 1 uur moet werken en ik om 12 uur weg moet, nee half 12 zelfs want ik moet tanken en er is een rot omleiding. Maar daar moet ik mij nog even geen zorgen om maken want ik kan hier nog eventjes mee bezig, haha ;)

Groetjesss!

 

6 opmerkingen:

Bettie achternaam zei

Leuk! Ik heb ook 2 boekjes van de Action De roze en de rode editie. Echt super leuk. Ik heb overigens ook nog de echte kleurboek voor volwassene. Alleen die ligt al bijna een jaar onder het stof

Infinity zei

Leuk! Ik wist niet dat dit bestond!

Liefs,

B. Deelen zei

Ze zijn erg leuk, zie ze overal op internet voorbij komen, maar heb ze in de Action nog niet gezien. Waar liggen ze in de winkel?

Marleen zei

Ze liggen (tenminste bij de Action waar ik was) bij de knutsel spullen. Niet bij de kinder artikelen :) Het blijft een erg leuke bezigheid!

Anoniem zei

Dat is echt super leuk! De laatste foto in deze blogartikel ( die waar je toen al een begin aan had gemaakt ) is echt super leuk! In welke van de 2 boeken kan je die vinden?

Marleen zei

Het blijft ook nu altijd nog een leuke bezigheid! Die tekening waar ik aan begonnen was komt uit het boek met die boom op de voorkant, links op de eerste foto :)

Een reactie posten