maandag 22 september 2014

Life in pictures week 38

Hey!

Ik wou dit gisteren al posten, maar mijn vriend keek naar de film ''Der Untergang'' en eigenlijk vond ik die film toch wel indrukwekkend, terwijl ik oorlogfilms niet echt... leuk vind. Maarja toen vergat ik dit verslagje af te maken haha. Dus bij deze de pictures van afgelopen week :)

Maandag 15 sep.


Gezonde tussendoortje op het werk vs ongezond avond eten thuis... Oeps. En de pizzabroodjes (Lidl) waren nog niet eens lekker ook nog... Vies en klef en rook niet eens lekker...

Dinsdag 16 sep.


Zoals collega's het ook al zeiden: op je vrije dag alsnog naar Slagharen toe, haha. Samen met mijn schoonzusje. Het was lekker weer en ook rustig (zoals je op de foto ziet vanaf de kabelbaan) en zo hoefde je niet te wachten voor attracties. Ook zijn we naar het circus geweest en naar de 4D film. Want nu was het daar ook niet druk. Ideaal soms ;)

Woensdag 17 sep.


De mist levert ook mooie plaatjes op! Heel grappig om te zien en zo zie je ook hoeveel spinnenwebben er ook overal hangen! + nu zie je ze ook tussen de bomen hangen of aan de auto. Dat scheelt weer spinnenweb uit je gezicht of van je kleding halen 's ochtends als je naar de auto loopt ;) (story of my life)

Donderdag 18 sep.Een vrije dag vandaag! En ik heb niet veel gedaan, behalve boodschappen halen. Verder ben ik ook weer begonnen met fotografie! Ik ben begonnen met meedoen voor een challenge en ja, fotografie blijft erg mooi om te doen! Binnenkort maar eens naar het bos om foto's te maken! Ondertussen maakte ik deze foto van een lieveheersbeestje.

Vrijdag 19 sep.Ook weer aan het werk geweest! Wel later vrij dan gepland, 7 uur. Ik dacht dat het wel mee viel, tot je beseft dat je een mooie zonsondergang ziet! Zo merk je hard dat het steeds eerder donker word.

Zaterdag 20 sep.Op mijn vrij dag even bij mijn ouders langs geweest. Het was echt de hele tijd mooi weer, tot er een onweersbui aan kwam... Het heeft bijna een uur hard geregend en het rommelde ook een uur door, maar wel zachtjes, geen harde klappen ofzo. En dan kom je thuis (ik woon 16 km.bij mijn ouders vandaan) en er was geen druppel water gevallen! Een uur later pas een beste onweersbui. Raar weer soms.

Zondag 21 sep.


En op het werk heb je ook rustige momenten... En ja uit verveling, maar een of ander katje getekend. Maar eigenlijk vond ik het best wel grappig haha. En 's avonds nog eventjes 2 loom armbandjes gemaakt. Blijft lekker vrolijk zo!

Groetjesss!


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Slagharen, dat is me een potje lang geleden! Loomen, ik kan het echt niet (ik denk nog al snel te moeilijk :D ) xoxo

Marleen zei

Er is veel veranderd daar in Slagharen! Gewoon leuk om weer eens heen te gaan ;) En Loomen is eigenlijk niet echt moeilijk als je de basis en smaak te pakken hebt. Gewoon via youtube bekijken :)

Infinity zei

Leuke foto's!

Liefs,
Eva ♥

Een reactie posten