donderdag 4 september 2014

Weer een Tedi shoplog!

Hey!

Oeh, zoals de titel al zegt: weer een Tedi shoplog jeej! Vanavond was ik nog even met mijn vriend even op pad geweest en ook hier weer even langs geweest. Het leuke is, is dat ze nu een Britse thema hebben met heel veel leuke dingen! Moest mezelf wel even beheersen om niet alles te kopen, want ze hadden erg veel leuke dingen (zie folder, alleen net zoals daar staat, was niet alles in de winkel. Misschien later weer. + in Duitsland zijn de prijzen goedkoper). Maar ik ben niet met lege handen thuis gekomen, maar heb ook weer niet zo heel veel gekocht (vind ik):


Een mooi groot fleece kleed €2,00 en een tas met de Britse vlag €7,00. En naar een tas met deze print heb ik eigenlijk al best wel lang naar gezocht tot ik iets vond wat ik wou, haha!


En het fleece kleed op bed. Kan mooi zo, alleen liggen de katten er nu ook al op, nouja ontkom je niet aan ;)

Ook heb ik weer nieuwe Hello Kitty dingetjes gekocht. Ja Hello Kitty blijf ik leuk vinden! Maar dit zijn dingen waar je meer aan hebt:Yup, een grote fles drinken van 3 liter €2,00. Smaakt overigens gewoon naar sinaasappel limonade. En een blikje Hello Kitty energy drink €0,40 geloof ik. Maar volgens mijn vriend smaakte deze gewoon naar energy drink, niks bijzonders verder, behalve dat er Hello Kitty op staat :)


Verder nog een mooie grote zeep pomp met douche gel €4,00. Ruikt lekker zoet naar kersen. En een handcreme, ruikt ook lekker zoet maar ook zachte handen, €2,00. + er zit nog een klein hangertje aan.En ook nog een klein flesje parfum, handig voor onderweg in de tas, €1,00. Ruikt niet te zoet en ook niet zwaar, perfect voor mij dus ;)En ja verder leeft in Duitsland Halloween meer dan hier! Je hebt er ook heel veel maskers en andere rare nep dingen wat er bij past. Ook zagen we ook al kerstspullen, maar hoorde achteraf dat de Action in Nederland het ook al heeft. Jammer dat Halloween niet zo actief in Nederland is, misschien eens naar een Halloween evenement in Duitsland gaan, indien ze dat hebben, want ik zie overal ook dingen over het oktober fest, wat mij trouwens ook gaaf lijkt, voor de sfeer enzo :)

Maar goed, verder ben ik altijd nog erg druk met werken, weer 40 uur deze week, dat was lang geleden! Maar probeer nog gewoon lekker door te bloggen, misschien een idee krijgen voor een blogpost, haha wie weet.

Groetjesss!

4 opmerkingen:

Merdjelin zei

Oeehh dat luchtje lijkt me heerlijk! x

Infinity zei

Leuke spulletjes!

Liefs,
Eva ♥

Rebecca zei

Leuke aankoopjes.
Je hebt btw bij die hello Kitty fles 'dringen' staan ipv drinken ^^

Marleen zei

Oeps! Ik heb het veranderd, dankjewel ;)

Een reactie posten