woensdag 24 september 2014

Intratuin shoplog

Hey!

Ik blijf de Intratuin een leuke winkel vinden. Maar ik kwam eigenlijk voor kattenvoer en een kattengras plantje. En waar kom ik mee thuis? Mét kattenvoer en een kattengras plantje! Maar ook met andere dingen, haha daar ontkom je soms niet aan. Maar het zijn wel leuke dingetjes voor in huis.De 3 plantjes heb ik nieuw gekocht samen met de bloempotjes. Ze hadden bij de Intratuin een leuke actie met mini plantjes. 3 voor €2,99 en 3 mini bloempotjes voor €3,99. (of + €1, weet het niet helemaal zeker meer) Het dienblad had ik al (Action, net als het decoratie grind) En de groene kaarsjes had ik ook al eens bij Ikea gekocht. Dit heb ik nu op de tafel in de woonkamer neergezet en ik vind het erg leuk lijken zo :)En dan ook nog dit leuke plantje. Princetta wat waarschijnlijk wel prinses zou betekenen. Een leuk roze plantje waar ik helaas nog geen mooi plekje voor heb. Dit plantje was €2,99. Ook had ik het bloempotje erbij gekocht voor €1,59. Hij is wel van kunststof maar dat valt eigenlijk helemaal niet op vind ik.De Intratuin noemt het ''Miauw kauw'', maar dit is dus het kattengras plantje. Kattengras vinden katten lekker om te eten en goed voor de darmen en tegen de haarballen. Hier zijn ze ook alle 3 gek op het plantje! Ja zo gek dat ik de kitten niet weg was te slaan toen ik even de foto wou maken ;) Ik laat ze trouwens niet de hele dag van het plantje eten, want dan kunnen ze te snel gaan overgeven. Ik zet het plantje 's ochtends en 's avonds even neer zodat ze kunnen grazen. Mede omdat de kitten er nog wel eens in wil gaan graven en dan blijft er weinig van het plantje over... 

En verder heb ik geen foto's van het kattenvoer, aangezien we allemaal wel weten hoe dit eruit ziet ;) Ook kocht ik snackjes voor de katten: gedroogde visjes met een stukje kipfilet eromheen. Ze zijn er nu al gek op! Alleen het stinkt behoorlijk, maar dat vinden hun alleen maar lekker, haha. 

Ze waren trouwens bij de Intratuin ook al bezig met de kerst spulletjes aan het inrichten, oh ik vind dat zoooo leuk en ben nu al benieuwd! Maar dan ben ik ook gek op kerst! Dat ik nu alweer een kerstliedje in mijn hoofd heb, hallo zeg, haha!

Groetjesss!


1 opmerking:

Infinity zei

Leuke spullen heb je gekocht!

Liefs,
Eva ♥

Een reactie posten