maandag 8 september 2014

My life in pictures week 36

Hey!

Het is weer tijd voor een klein overzichtje van deze week!

Maandag 1 sep.
Voornamelijk weer bezig geweest met Postcrossing kaartjes aan het insnijden! Met tussendoor een lekker kopje thee! Ik heb een nieuwe voorkeur thee smaakje:

Dinsdag 2 sep.
Vandaag kwam ik dit tegen in een supermarkt in Duitsland: kerst kransjes! En ze hadden ook al kerst koekjes! En dan klagen ze in Nederland dat de pepernoten al sinds augustus in de winkel liggen... + Even een mooie foto van zonsondergang :)

Woensdag 3 sep.

Deze keer een kort dagje gewerkt bij het hotel, dus nog even tijd gehad om bij winkels langs te gaan. Want ik moest nog postzegels kopen voor Postcrossing, zijn ze op... Maar helaas hebben we er een andere hobby bij: muizenvallen zetten. Ze zijn gelukkig niet binnen, maar buiten achter het huis op het terras worden het er steeds meer! Dat is het nadeel van dichtbij een bosrand wonen... Maar verder hebben we weer sinds maanden weer gezellig kaarsjes aan gehad in huis! Lekker sfeervol weer :)

Donderdag 4 sep. 
Een vrije dag? Nee helaas nog steeds niet. Dit was gewoon lekker buiten staan tijdens het werk. Weer verbrand in de zon (terwijl ik mij 4x heb ingesmeerd). Maar zo vind ik het werken niet erg hoor! :)

Vrijdag 5 sep.


Het besef dat het alweer herfst aan het worden is... Wauw daar had ik mij met deze temperaturen niet echt in de gaten. Want ik heb thuis nog een mooie zonnebloem in een vaasje staan voor het laatste beetje zomerse sfeer :)

Zaterdag 6 sep.
Vandaag ben ik met mijn vriend en een vriend van ons naar Walibi geweest. Het was erg leuk en gezellig! In verschillende achtbanen geweest en de dag afgesloten met een lekkere pizza!

Zondag 7 sep. 


Niets is fijner dan na een dag werken weer voor de open brug stil te staan ;) Maar thuis deze verste pasta gegeten. Was eigenlijk best wel lekker, want dit hadden we beiden nog nooit gehad, haha.


Dit was bij deze weer my life in pictures van afgelopen week :) See you next week!

Groetjesss!


Edit: Sorry ik had zondag op publiceren geklikt, maar zie nu, maandag avond pas, dat het niet gepubliceerd was vreemd genoeg. Dusja bij deze dan nog ;)

1 opmerking:

Infinity zei

Leuke foto's!
Wat leuk dat je naar Walibi bent gegaan!

Liefs,
Eva ♥

Een reactie posten