maandag 15 september 2014

My life in pictures week 37

Hey!

Het is weer tijd voor een overzichtje van vorige week in pics. Helaas heb ik niet heel veel foto's gemaakt deze keer, maar toch een paar op een rijtje gezet!

Maandag 8 sep.


Uuhm ja, dit was een beetje lullig voor diegene van wie de eieren maakte, maar dit maakte eigenlijk mijn dag weer helemaal goed haha. Dit lag op de parkeerplaats bij de c1000. Ik was al chagrijnig omdat ik én moest omrijden voor de wegwerkzaamheden én de omleiding was ook nog eens afgesloten door een ongeluk. Ik moest serieus bijna 15 km omrijden, en ja daar werd ik even chagrijnig van na een lange werkdag. Dus even gauw avond eten halen en ja toen zag ik dit. Haha ja maakt mijn dag weer goed, sorry ;) 

Dinsdag 9 sep.


En als je de dag ervoor boodschappen hebt gehaald en iets bent vergeten weg te zetten... Zie je dit de volgende ochtend op het aanrecht staan: een kapot gekrabde doos met katten brokjes ;) Een wijze les voor de volgende keer ;)

Woensdag 10 sep.


Vandaag lekker wezen shoppen met mijn moeder! En ik ben geslaagd voor nieuwe schoenen, én een nieuwe broek. + leuke hebbedingetjes bij de Action gekocht zoals het kleurboek en kaarsjes.

Donderdag 11 sep.


Hier had ik ook al een blogspost over gemaakt: haken! Ik heb inmiddels een klein beginnetje gemaakt, maar met hulp van de moeder van mijn vriend. Ik vind het eigenlijk nog best wel lastig. Want ik heb er denk ik wel te makkelijk over nagedacht. Dus ik ga binnenkort via Youtube even een soort van lessen volgen. Ik kreeg de tip via een forum dat Knuffeldraakje op Youtube het heel goed uit legt. Dus ik ga er gewoon voor! Want ik wil graag Amigurimi's maken!

Vrijdag 12 sep.


We gingen 's avonds naar een plek hogerop in de hoop dat we het noorderlicht konden zien. Maar helaas... Alleen de maan duidelijk gezien ;) En als troost zijn we nog even naar de Mac geweest. En heb die Iced Frappé met caramel. Ohmygod die is echt lekker!! Ik had een small, maar die was zelfs voor mij al machtig! (en dat zegt heel wat haha). Een aanrader dus!

Zaterdag 13 sep.


Ja ik blijf mij wel vermaken met het kleurboek! Toch een beetje geprobeerd een kleur patroon erin te houden. Moet je nog over nadenken ook nog ;) En deze actie van de Kruitvat maakte mij blij: 1+1 gratis op (bijna) alle nagellak! Dus eventjes weer iets meegenomen!

Zondag 14 sep.


De dag begon mooi op het werk, lekker weer, zo word ik toch nog weer een beetje bruin. En op de terug weg naar huis minder mooi weer. Wel droog gehouden, maar wel bewolkt. + een regenboog, ookal was dit maar een klein stukje ;)


Groetjesss!


1 opmerking:

Infinity zei

Leuk overzicht!
Mooie lakjes heb je gekocht!

Liefs,
Eva ♥

Een reactie posten