zaterdag 20 september 2014

Avocado plant part 9

Hey!

Eventjes weer een update van de avocado plant! Want de laatste update is nu precies een maand geleden. En het word steeds meer een plant en is al bijna 30 gegroeid in die maand tijd! Ik denk dat ik hem binnenkort een ander plekje geef. Verder staat hij ook prima op het muurtje in de badkamer, maar hij groeit zo hard, dat hij straks het plafond raakt. Zou wel gaaf zijn trouwens, aangezien het ooit klein begon... ;)



Ondertussen, zoals je ziet, heeft hij een beetje ondersteuning gekregen. Mét een leuk strikje! Nouja, hij ging steeds meer hangen en ik was bang dat hij zou om knakken, dus maar even een stokje erbij gezet en vast gemaakt met een lintje. Want ik had geen touw in huis. Maar dan vind ik dit weer een leuke oplossing ;) Alleen was het stokje vrij snel te klein, nouja vrij snel? Ik had niks anders in huis en dit was een stokje van een katten speeltje waar ze toch niks meer mee deden, haha soms moet je toch iets ;)


Binnenkort verhuisd de avocado plant naar de woonkamer. Want daar is het straks ook warmer in huis. En omdat hij bijna (vanaf het muurtje) het plafond raakt. Wat trouwens wel gaaf is! Aangezien het inderdaad ooit als een grapje begon ;) Ik krijg ook eens vragen van visite waarom er een plant in de badkamer groeit. En mijn moeder bekijkt het elke keer en elke keer zegt ze dat die plant gigantisch hard groeit. Ons valt het niet zo op, daarom maak ik hier updates, zodat je het zelf ook kan zien hoe snel het plantje groeit! Het blijft leuk!

Groetjesss!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat is hij gegroeid! Gelukkig gaat dat bij kinderen niet zo hard ;) xoxo

Versatile Eva zei

Hij is al ferm gegroeid!

Liefs,
Eva ♥

Een reactie posten