vrijdag 8 augustus 2014

Druk druk druk...

Hey!

Zomervakantie, een tijd om uit te rusten zeggen ze, nou niet voor mij. Ik blijf maar druk ;) Momenteel heb ik 2 banen en ook net als vorige week, werk ik deze week ook weer 6 dagen in de week. Wel lekker geld verdienen natuurlijk. Maar het vreet wel vrije tijd weg. 

En de vrije tijd die ik had, was ik ook weer weg. Want we hadden deze week een meeting, een gamers meeting, erg leuk! We waren met 4 Denen, 2 Britten, 1 Noor, 1 Canadees en 4 Nederlanders (incl. ik) En het was erg gezellig! Weer even goed je Engels opgekrikt en we hebben leuke dagen gehad en hun een beetje de Nederlandse cultuur laten zien, want 2 jaar geleden was de meeting ook in Nederland, maar hadden we er geen tijd voor. Dus hebben ze kroketten en frikandellen gegeten, molens gezien en we zijn op markten geweest waar ze bijvoorbeeld klompen gingen maken en bovendien: stroopwafels!! In ruil daarvoor hadden we heerlijke fudge gekregen van de Britten en de Denen hadden bier meegenomen, maar ja dat lust ik niet ;) We zaten met z'n allen in een grote herberg, dus ruimte zat en het was mooi weer!

Verder ben ik ook nog bezig geweest met een kastje aan het opknappen, ik ga hem helemaal opschuren en een leuk kleurtje geven, word vervolgd dus! En het schiet me te binnen dat ik ben vergeten mijn Postcrossing kaarten op de post te doen, oeps. Beetje laat maar goed ;) Ik blijf trouwens ook nog steeds leuke kaartjes krijgen! 

Verder wou ik nog even in de tuin bezig, maar het begint hier net te regenen en in de verte hoor je onweer, laat dan maar zitten ;) Alhoewel ik het niet eens zo heel erg vind, aangezien ik ook al dagen hoofdpijn heb, waarom geen idee maar het blijft erg lastig. 

Wauw, het lijkt wel een beetje op een dagboek verhaal :) Kan leuk zijn, maar mijn laptop geeft de melding dat ik mijn virusscanner moet updaten en mijn laptop opnieuw moet opstarten. Dus voordat ik mijn berichtje kwijt ben, publiceer ik deze keer dus een korter en ander berichtje dan normaal ;)


Omdat ik van penguins hou :)


Groetjesss!

1 opmerking:

Infinity zei

Wauw! Je hebt het zo te zien al erg druk gehad!

Liefs,
Eva ♥

Een reactie posten