woensdag 13 augustus 2014

Favoriete films, series en muziek

Hey!

Ja iedereen heeft wel zijn favoriete film, serie en muziek. Maar het klinkt gek, maar ik heb dat niet echt. Ik heb wel een paar films die ik mooi vind. Van de week keek ik nog naar de film Shaun of the Dead, die blijf ik leuk vinden. Verder zag ik deze week nog Mrs. Doubtfire, (ter herinnering aan Robin Williams). Maar wat wel mijn favoriete films blijven, zijn Disney films! Maakt niet uit hoe oud je bent! Mijn favoriete Disney film is Rapunzel/Tangled
En momenteel volg ik de serie Degrassi en daarvoor keek ik altijd naar McLeods Daughters. Qua muziek vind ik bijvoorbeeld Him, Nightwish,  30 seconds to mars en bijvoorbeeld the Sweedish house maffia leuk om te horen. 

Ook kijk ik op tv wel programma's, maar aangezien mijn vriend bijna 24/7 naar Discovery en National Geographic Channel kijkt, ben ik daar ook snel op uitgekeken. Voor het slapen gaan zet ik altijd de tv aan en vaak kijk ik gewoon naar Teennick, die programma's zoals ZoĆ« 101(nostalgie!) en Victorious. Gewoon omdat die programma's blijven draaien en dat je geen rare 0906 reclames krijgt (maar ook kijk ik het omdat het verschrikkelijk slecht word overgesproken in het Nederlands). En ja zo val je met de tv aan in slaap. Vaak zet ik de timer erop dat hij na 2 uur uit gaat, of je word 's ochtends wakker van het irritante stemmetje van Dora, jeeej.... 
Maar wat eigenlijk de reden is dat ik gewoon niet veel kan opnoemen... Ik ben gewoon super slecht in namen en titels van films, series en muziek. Ook met al die acteurs, als ik alleen de naam hoor, zou ik echt niet weten wie ze bedoelen, dan moet ik eerst een foto zien. Net als met films: vraagt iemand of ik die film heb gezien, ja weet ik veel. En dan zie je een stukje en dan denk je: oooh ja dat is die, die ken ik wel. Haha, misschien wel slecht dat ik het allemaal niet weet, maar ik ben gewoon lekker op mijzelf.

Ook heb ik momenten dat ik me lekker in een boek kan verdiepen, momenteel ben ik boeken van Jill Mansell aan het lezen. Ja zo blijf je bezig, alleen heb ik de laatste tijd niet echt tijd om te lezen. Maar ik red het allemaal wel hoor :)

Ben jij verder actief bezig met series kijken of film reeksen bekijken of welke liedjes zing jij de hele tijd luid mee? Wie weet is het iets voor mij, maar dan moet ik wel even opzoeken wat het is, want ik zei al dat ik slecht ben in namen en titels, haha ;)Groetjesss!

1 opmerking:

Infinity zei

Leuk overzicht!

Liefs,
Eva ♥

Een reactie posten