maandag 11 augustus 2014

What's going on?

Hey!

Sorry dat ik de laatste dagen niet veel gepost heb (op mijn leuke avocado plantje na dan :) ) Maar nu ben ik een paar dagen vrij en hoop dat ik even weer tijd heb om ook leuke dingen voor mijzelf te doen. Morgen breng ik onze Britse loges naar Zwolle zodat ze met de intercity meteen door naar Schiphol kunnen en mijn vriend is voor een week naar Polen. Tijd voor mezelf? Misschien wel.

Op dit moment liggen we nog slap van het lachen om Shaun of the Dead, super film trouwens haha, die moet je gewoon eens kijken! Of je nou van zombie film houdt of niet. Oh oh, spoiler! Haha. Maar aan het 24/7 Engels spreken raak je wel aan gewend trouwens, vreemd genoeg denk ik soms in het Engels, ja erg leuk zo! Ik ga het wel missen ja, de gezelligheid en gewoon dat we elkaar zoveel kunnen leren uit onze landen enzo. Maar wie weet volgend jaar! Zoals het nu lijkt is dan de meeting in Denemarken, daar ben ik al een paar jaar niet geweest.

Maar goed, ik hoop dat ik binnenkort weer iets meer kan bloggen, want jeetje ik voel me nog steeds een busy bee, vandaar dit tijdstip ook van het posten van dit bericht ;) Nee ik ben verder wel druk, maar niet moe ofzo, niet geestelijk moe en ook niet lichamelijk moe, toch wel een goed teken toch? Achja ik ben nog jong ;) Nouja, dat zeggen ze altijd hé haha, je bent zo oud als je je voelt. Maar ik slaap gewoon goed, dus gewoon door gaan ;)Maar goed, morgen ga ik weer even naar Duitsland, kijken bij de T€di (of nouja wij zeggen gewoon Tedy) voor wat leuke dingetjes voor in huis, ik zag dat ze leuke dingetjes hebben met uiltjes, en dat vind ik altijd wel leuk! Maar als ik daar iets leuks vind, dan post ik het hier wel op mijn blog! :) Ja daar heb ik denk ik wel de tijd voor haha. 

Maar goed, ik ga weer de film verder kijken, want ze hebben popcorn gemaakt, yumm! En ik hoop sowieso dat ik weer wat actiever kan worden hier :) Want ik heb wel veel leuke ideeën! Dusss word vervolgd jeeej! 

Groetjesss!

2 opmerkingen:

Infinity zei

Geniet van je film!

Liefs,
Eva ♥

Marleen zei

Dankje, hij was echt leuk! :)

Een reactie posten