zaterdag 2 augustus 2014

Nail art

Hey!

De maand juli is voorbij, dus het betekend dat ik weer via Ebay dingen mag bestellen! Ohmy dat klinkt verslavend, maar eigenlijk heb ik er geen moeite mee gehad om niks te bestellen. Ik keek gewoon braaf niet op Ebay (lees hier waarom). 

We weten dat we zo beetje alles op Ebay kunnen vinden, en aangezien ik de laatste tijd weer bezig ben met mijn nagels, dacht ik: laat ik eens op Ebay kijken wat voor nail art dingetjes er allemaal zijn! Want nagellak heb ik wel, maar toch wil ik proberen er meer van te maken. En tot nu toe vond ik deze leuke nail art dingetjes allemaal:
Hele leuke fimo dingetjes voor op je nagels! Kan je eenvoudig met een heel klein beetje lijm vast plakken las ik. Maar wel eerst wel je nagels lakken voordat de lijm je nagels kan beschadigen. Deze fimo dingetjes kan je gewoon via Ebay bestellen zoals op de foto hierboven staat. Of als hele stroken, dat je zelf hele kleine dunne plakjes eraf snijdt. Ik ga deze bestellen want ik ben er erg benieuwd naar!

Verder zijn er de wereld aan nagelstickers te koop, steentjes, diamantjes, nep of acryl nagels, maar daar hou ik zelf niet zo van en daar ben ik ook niet altijd een type voor haha. Maar ik ga het dus binnenkort proberen met de plakjes fimo dingetjes. Ja ik zeg steeds dingetjes, omdat ik niet weet hoe ik het anders moet noemen ;) Ik laat het wel weten als ik ze binnen heb en dan laat ik ook wel zien hoe ik ermee ga experimenteren! 

Groetjesss!
2 opmerkingen:

Infinity zei

Ik ben echt dol op nail art!

Liefs,
Eva ♥

Marleen zei

Ja ik vind het ook een leuke bezigheid, dus hopelijk word dit iets voor mij! :)

Een reactie posten