dinsdag 26 augustus 2014

Water

Hey!

We weten allemaal dat water drinken goed voor je is. Voor bijvoorbeeld het afvoeren van afvalstoffen uit je lichaam en natuurlijk om je eigen lichaam gezond te houden. Maar voor sommige is het makkelijker gezegd dan gedaan om per dag 1,5 tot 2 liter water te drinken. Dit geld ook voor mij. Maar even een paar tips zodat je beter water kan drinken. Dit zijn verder mijn eigen tips omdat ikzelf dus ook met het probleem zit dat ik gewoon niet veel water kan drinken en/of het gewoonweg vergeet!

- Hou je echt niet van water? Probeer eens suikervrije limonade siroop van bijvoorbeeld Slimpie of een eigen merk van de supermarkt. 

- Of voeg een beetje limonade siroop toe aan een flesje spa rood! Ook erg lekker voor de afwisseling.


- Neem een flesje water mee. Ik drink eerder een flesje water leeg dan een glas water.

- Thee drinken! Let dan wel op de suiker die je toevoegt. Je kan ook zoetjes gebruiken of een schep honing. En denk er ook aan dat thee ook cafeïne bevat. Als je daar gevoelig voor ben, drink dan 's avonds eens rooibos thee

- Crystal Clear (of een eigen merk van de supermarkt) drinken. Zo heb je er toch een ander smaakje aan wat niet te zoet is.

- In een flesje water een beetje citroensap toevoegen. Ook kan ander fruit lekker smaken of komkommer. Maar daar moet je van houden, want ik vond er niet zoveel bijzonders aan...

- En verder drink ik ook wel light en zero frisdrank. Maar dat is ook maar 2 glazen per dag, geen liters frisdrank per dag hoor! ;)

Verder zijn dit gewoon simpele, maar leuke tips wat gewoon werkt bij mij. Of heb jij ook nog leuke of simpele tips? Tips zijn altijd welkom!

Groetjesss!

3 opmerkingen:

Infinity zei

Handige tips! ♥

Eline zei

Ik heb net een soort Crystal Clear ontdekt, bij de Plus! Super goedkoop, met citroensmaak, en smaakt ongeveer naar Sprite/7up, maar toch net iets anders (en gezonder). Ben ook helemaal geen water drinker, ik vind het alleen lekker als ik heel veel dorst heb. :)

Marleen zei

Oh dat klinkt lekker! Gewoon van Plus eigen merk?

Een reactie posten