maandag 4 augustus 2014

Mijn favoriete serie op dit moment

Hey!

Ja iedereen kijkt tegenwoordig series, met name vooral online. Hier was ik nooit echt fan van, ik keek wel eens met mijn vriend mee naar The Walking Dead, maar nee dat was ook weer niks voor mij. Verder een super leuke serie hoor! Maarja zombies enzo... nee dankje ;) Nu kijkt hij met een vriend naar Game of thrones, maar hun zijn alweer een stuk verder, dus echt mee kijken word het ook weer niet. En de serie die ik altijd al gevolgd had, is jaren geleden gestopt :(

Dus zat ik gewoon eens rond te kijken naar leuke series en nu kwam ik weer op Degrassi uit. De vorige seizoenen heb ik wel op tv gekeken, maar nu seizoen 12 een best wel spannend einde had, begon ik seizoen 13 online te gaan kijken. Ja het klinkt gek, maar dit is de eerste serie die ik online kijk haha. Nee ik ben er nooit zo technisch mee. Want ik dacht altijd dat je het moest downloaden, of extra zenders op tv moest hebben zoals Fox en Netflix (of is Netflix weer online? Hier kun je nagaan wat een kennis haha). Maar Degrassi kan ik gewoon online via Youtube bekijken. Ik tik gewoon het seizoen + aflevering in. Goh dat het zo makkelijk kon zijn ;) 


Verder ga ik niet op zoek naar spoilers, echt daar kan ik niet tegen ;) En verder heeft iedereen wel een crush op iemand uit de serie, toch? ;) 

Welke serie vind jij helemaal geweldig? En welke zijn echt aan te raden zonder er meteen hopeloos aan verslaafd te raken? ;)

Groetjesss!
1 opmerking:

Infinity zei

Degrassi! Daar keek ik vroeger super graag naar!

Liefs,
Eva ♥

Een reactie posten