zondag 24 augustus 2014

My life in pictures week 34

Hey!

Ik ga ook eens een poging wagen om elke week een bericht te plaatsen over my life in pictures. Omdat ik het erg leuk vind om te zien en lezen bij andere mensen op hun blog. Dus probeer ik bij deze ook een poging op mijn eigen manier:

Maandag 18 aug.


Maandag ben ik naar Duitsland geweest om deze keer te gaan shoppen! Maar voornamelijk heb ik drogisterij producten heb ik even weer goedkoop ingekocht. Maar ook die leuke gestreepte slofjes heb ik gekocht en een foto van Hello Kitty kon toch niet ontbreken! ;) 

Dinsdag 19 aug.


Dinsdag was eerst een drukke werkdag, maar aangezien ik binnen stond had ik weinig van het slechte weer meegekregen. Maar thuis had ik weer wat anders te doen: weer een vlooien behandeling voor de katjes :(

Woensdag 20 aug.


Woensdag heb ik niet veel gedaan. Ik ben wel eventjes 2 uur aan het werk geweest, maar ik heb zo last gehad van hoofdpijn, dat ik de rest van de dag niet veel meer heb gedaan...

Donderdag 21 aug.


Weer aan het werk geweest op Attractiepark Slagharen en deze keer liep ik mee in de Mardi Gras parade. Gelukkig was het beter weer en wat warmer.

Vrijdag 22 aug.


Even bij mijn moeder langs geweest. Ze heeft schooiende vissen in de vijver en een sinds kort kleine garnaaltjes uit je hand haha. Onderweg nog een foto gemaakt tussen de buien door van mooie wolken. En helaas op de terug weg kreeg mijn auto last van een mankement, want de remschijf zit vast aan de remklauw (of andersom? Zover gaat mijn kennis niet) en de auto begon te slingeren en zat ik vast in de berm. Helaas is de reparatie van de auto duur, dus opzoek naar een nieuwe auto :(

Zaterdag 23 aug.


Eerst een drukke werkdag gehad, maar daarna beloond met heerlijk eten tijdens een jubileum feestje van een oud collega! Heerlijk gegeten en erg gezellig gehad! Dat maakte de ellende van het werk weer goed.


Zondag 24 aug.Vandaag weer bezig geweest met mijn Postcrossing kaartjes te gaan sorteren. Even wat afleiding tussen al het speuren door naar een nieuwe auto. En ja tussendoor in de middag een zak chips leeg gegeten, maar moet kunnen voor een keer.


Oké dit was mijn eerste blogpost over ''my life in pics''. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Groetjesss!

3 opmerkingen:

Merdjelin zei

Super leuke foto's!! x

Marleen zei

Dankjewel! :)

Anoniem zei

Ik heb jouw genomineerd voor de Liebster Award!
https://happilyheart.wordpress.com/2014/08/25/tag-liebster-award-2/

Een reactie posten