dinsdag 12 augustus 2014

Tedi shoplog

Hey!

Vanniddag was ik was bij de Tedi langs geweest en zoals beloofd: een shoplog! Tedi (of T€di) is een Duits bedrijf met hetzelfde idee als de Action, maar toch weer anders, met de Duitse stijl, zo had je in januari al volop paas artikelen en nu al Halloween spulletjes, ook erg leuk trouwens! Ik kom vaak bij de Tedi in Emlichheim en er zit er ook eentje in Coevorden, verder weet ik niet of er nog meer filialen in Nederland zijn. Maar ik ben fan!

Even mijn aankoopjes showen! Ik zei gisteren al dat er een folder uitkwam waar allemaal uilen dingetjes in stonden, maar het enige uilen dingetjes dat ik zag, waren schoolspullen, wat ik dus niet nodig heb. En iets voor aan de radiator, wat we ook niet hebben ;) Beetje jammer, want in de folder zag je uilen beeldjes, leuke deurmatten (waar ik eigenlijk best wel mijn zinnen op had gezet) en uilen glazen, blijft ook altijd leuk. Maar helaas niet gezien :( Maar het is net als bij de Action: je komt nooit met lege handen thuis, dus laat ik je bij deze zien wat ik dan wel heb gekocht:Oeps, ja alleen maar katten dingetjes eigenlijk haha. Maar zo zie je wel dat ze niks te kort komen met nieuwe speeltjes, een halsbandje voor de kitten (waar hij niet echt blij mee was, moet hij even aan wennen) en een nieuw porseleinen voerbakje voor de brokjes omdat er 1 gesneuveld was. Alles voor €1,00 per stuk, behalve de snackbal, die was €1,25. En verbazingwekkend is de oudste kat er echt helemaal gek mee! Terwijl ze verder helemaal niet zo van spelen houdt. 


Plus deze horloge voor €4,25. Zoiets vind ik altijd wel handig voor het werken, en voor de prijs maakt het niet uit of er een kras op komt. 
 
En ze zeggen dat je ook eens aan jezelf moet denken, dus had ik voor mijzelf een klein cadeautje gekocht. Ik had de foto al op Instagram gepost, maar bij deze nog even:Dit zat in een blik. Het lijkt raar in een rond blik, maar het zijn gewoon groot verpakkingen. Er zit een gewone crème bij, super lekkere handcrème, body lotion en een douche crème. Allemaal van Nivea, want op die tour ben ik nu een beetje haha. Bij de kruitvat hadden ze vorige week al 3 deo producten voor €6,00 in de aanbieding en deze keer 1+1 gratis op haar styling producten, ook weer even wat ingekocht!

Zo word een shoplog toch breder dan gedacht haha ;)

Groetjesss!

1 opmerking:

Infinity zei

Mooi horloge! En helemaal niet duur!
Leuke shoplog, meid!

Liefs,
Eva ♥

Een reactie posten