vrijdag 4 juli 2014

Avocado plant part 4

Hey!

Ja weer een update over de avocado plant. Echt de hele tijd gebeurde niks... Hij staat al weken in de badkamer waar (tot gisteren) de vloerverwarming aan stond voor extra warmte. Paar keer in de week water geven, maar niks... Op gegeven moment kreeg ik de tip over vloeibare mest. Dus dat stond al dagen op mijn ''to do list'', maar nog steeds niet gehaald, oeps. Dus ik heb de hoop opgegeven en heb hem een beetje verwaarloosd dat er zelfs een puntje schimmel in het zand groeide.

MAAR! Zonet toen ik de was in de wasmachine had gedaan, en de bloempot weer zag staan, dat er nu wel iets aan veranderd was! De pit is gebarsten! En er groeit een heel klein stengeltje uit. Dus gelukkig, er is nog hoop!Het begin is er ook nog maar net, dus gewoon weer liefde blijven geven (en water) en gewoon hopen dat het door blijft groeien!


Dus binnenkort volgt weer een nieuwe update omdat ikzelf ook benieuwd ben hoe snel zoiets eigenlijk gaat groeien, aangezien ik al een poosje wacht tot er eindelijk een stengel uit de pit kwam ;)

Groetjesss!
4 opmerkingen:

Anoniem zei

Aaww wat leuk c:

Jet zei

Haha leuk!

Anoniem zei

Ahh jeeej eindelijk! Moest hier gister toevallig even aan denken en vroeg me al af hoe het er nu mee stond. Gelukkig gebeurd er weer iets :).

Marleen zei

Haha toevallig en leuk dat je eraan dacht! :)

Een reactie posten