maandag 28 juli 2014

Avocado plant part 6

Hey!

Eventjes weer een update over de avocado plant. Ik zei de vorige keer dat hij groeide als kool, maar nu, jeetje hij groeit echt snel! Het begint echt al een plantje te worden. Kijk maar:
Echt super leuk! En ja verder blijf ik hem natuurlijk water geven. Hij staat nog steeds bij ons in de badkamer, aangezien hij op de vensterbank in de zon komt te staan en dan ben ik bang dat hij dood gaat. Maar hij krijgt nog wel een leuk plekje in huis!

Welke (tropische) vruchten zou je nog meer de pitjes van kunnen planten en dat ze daadwerkelijk hier kunnen gaan groeien? En dan bedoel ik gewoon de pit uit de vrucht, geen zakje met pitjes gekocht in de winkel. Want een avocado plant was wel een leuke uitdaging! Ik las laatst al iemand over citroen plantjes, misschien een perziken pit planten of watermeloen pitjes planten? (Ja ik keek even wat ik op de fruitschaal had liggen). Wie weet!

Groetjesss!2 opmerkingen:

Veerle zei

Zo hee! Die doet het goed!

Bij mij komt er nu net een worteltje uit de onderkant, maar die wordt ook met de dag een stuk langer! Echt leuk om te zien!

Marleen zei

Oh leuk ben je ook een avocado plantje aan het kweken? Leuk! :)

Een reactie posten