donderdag 19 juni 2014

Avocado plant part 3

Hey!

Op 5 juni had ik het bericht geplaatst met deel 2 van de avocado plant. En ik dacht: ik plaats er binnenkort even weer een update! Maar helaas tot nu toe is er weinig gebeurd...Inderdaad zoals je ziet... Weinig verandering. Ik geef hem gewoon water, hij staat op een warme plek en niet in de zon. Nouja ik las dat het 2 weken kan duren tot er een sprietje uit groeit, nou ik ben benieuwd, aangezien het vandaag 2 weken geleden is dat ik hem geplant heb. 

Straks moet ik er echt tegen gaan praten en alle liefde geven, haha. Of misschien iemand met een gouden tip? Nouja word in ieder geval weer vervolgd dus!

Groetjesss!
2 opmerkingen:

Anoniem zei

Geduld is de gouden tip. Ik ben momenteel bezig met citroenmelisse. Dit is echt iets anders dat snap ik. Maar ik ben dus 3 weken bezig geweest met water en praten en heel veel liefde. Maar tevergeefs, er gebeurde niets. Zelfs geen groen puntje uit de aarde. Gewoon niks. Mijn vriend had de hoop al opgegeven en prompt was het de volgende dag een vol bakje met groen en wel een cm hoog! Ik snap er nu nog niets van, maar soms heeft het gewoon even tijd nodig en dan ineens gaat het heel snel..

Marleen zei

Hey! Dankje voor de tip! Dus gewoon nog meer tegen de pit gaan praten ;) haha. Maar geduld blijven houden dus. Word vervolgd ;)

Een reactie posten