zondag 1 juni 2014

Ijsjes!

Hey!

Zoals velen ben ik ook gek op ijs! En vooral nu de zomer nadert, komen er weer veel en nieuwe soorten ijsjes erbij. Zo hebben ze bij de Aldi al weken nieuwe soorten ijsjes erbij. En net als vorig jaar hebben ze ook dit jaar weer snoep ijsjes! Vorig jaar was ik helemaal verkocht aan de Engelse drop-ijs, alleen hebben ze die helaas niet dit jaar :( Maar wat ze nu wel hebben (en erg lekker is), is zure matjes-ijs! En ja de naam zegt het al: zure ijsjes dus. 

Ze zijn er in 3 verschillende smaken, appel, aardbei en cola. In een doosje zitten 8 stuks en ze kosten maar €1,69. Helaas vis ik vaak achter het net als ik erg ben, maar laatst toen ik eventjes bij de Aldi een paar boodschapjes haalde, waren ze er weer! Meteen eventjes 2 doosjes meegenomen, nomnomnom!En hoe ze smaken? Probeer het zelf eens zou ik zeggen :) Ik vind ze in ieder geval erg lekker. De top van de ijsjes hebben een spikkeltjes laag en die is het zuurst. De rest van het ijsje valt mee, maar is verder niet super zoet ofzo. Oh ik verlang naar nog een ijsje, haha. Maar de appel is toch mijn favoriet! Jammer dat natúúrlijk van die smaak er 2 in een doosje zitten en van de rest 3 stuks. Maar ze zijn allemaal lekker hoor!

Verder hou ik zelf ook de folders vaak in de gaten en probeer toch wel graag nieuwe soorten ijsjes uit. Maar dan waterijsjes of gewoon ijsjes die je zelf kan invriezen. Terwijl ik vroeger als klein meisje altijd ''per see een dikke Magnum of Cornetto moest hebben en geen goedkoop Raket ijsje of een Speedy ijsje hou hebben''. Je moest altijd een groot ijsje hebben, waarom? Die kreeg je toch nooit (op).Maar goed, ik ga nu eten klaarmaken, voordat ik alleen maar meer zin krijg in ijs! Want teveel is ook niet goed voor je ;) Binnenkort ga ik zelf proberen om ijs te maken, word vervolgd!

Groetjesss! 

3 opmerkingen:

Karbonkel zei

Klinkt wel heel lekker :) Dropijs vorig jaar vond ik ook lekker.. Ik kies trouwens nog steeds liever voor een Magnum of Cornetto, maar een waterijsje op zijn tijd vind ik ook erg lekker

MartJuH zei

OMG dat klinkt echt lekker!!
Ik weet wat ik morgen bij de aldi ga halen!

Marleen zei

Ja ze zijn erg lekker! Alleen zijn ze er lang niet elke dag, dus toen ik ze laatst zag, meteen weer 2 doosjes meegenomen haha. Want 3x waren ze niet toen ik er was :( Ze zijn echt lekker!

Een reactie posten